ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η segreece, υποστηρίζει βαθύτατα την εξερεύνηση, και τελεί ενεργό έργο, προς τη Συμπερίληψη, την Επιδιόρθωσης μετά τη Ρήξη -σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς και την Προσφορά προς στην κοινότητα.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία : info@segreece.org

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ένα ευρύ φάσμα ομιλητών και εκπαιδευτών από διάφορες ειδικότητες, σε όλα τα επίπεδα, θα εξασφαλίσει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη προβολή της προσέγγισης του SE™.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Stavroula-Dorothea Maraki

Σταυρούλα - Δωροθέα Μαράκη

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SEP ASTP BScPSy PGCE PGCert SENCo 200h MMY Amb.
www.resourcelife.co.uk
www.segreece.org
dorothea@segreece.org

Τραυματοθεραπεύτρια (BScPsy, SEP) με ειδική εκπαίδευση στην ντροπή (ASTP) και την σύνδεση. Με βάση στην εκπαίδευση της δασκαλείαςτης γιόγκα για ενήλικες και παιδιά (200h/27h).

Ιδρυτής του segreece, του επίσημου εκπαιδευτικού οργανισμού επίλυσης τραυμάτων Somatic Experiencing® για την Ελλάδα, που ασκεί ενεργά την ένταξη, τη διαφορετικότητα, την επούλωση και την κοινοτική υποστήριξη.

Somatic Experiencing(R) εν πράξη σε συνδυασμό με τιτλοδοτημένη Ψυχοεκπαίδευση, όλα διαμορφωμένα από την εκπαίδευση διδασκαλίας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (PGCE, PGCert SENCo) και την εμπειρία μιας μητέρας πέντε παιδιών.

Ατομικές συνεδρίες SE(TM) για Ενήλικες, Εφήβους και Παιδιά, ενημερωμένες από τις πρακτικές του Internal Family System (IFS) και των Family Constellations.

inca fry

εκπαιδευόμενη συνδιοργανωτρία

FDAD BA
inca@segreece.org

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ αφού σπούδασε αγγλικά πριν φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου για να ολοκληρώσουν το Δίπλωμα του Ιδρύματος Τέχνης στη Γλυπτική.

Είναι παθιασμένη με τους τρόπους θεραπείας που συνδέονται με το σώμα, ειδικά μέσω των διαλογιστικών και εκφραστικών ιδιοτήτων της τέχνης. Έχοντας μεγαλώσε σε ένα περιβάλλον πλούσιο με ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία και έχοντας βιώσει προσωπικά μια ποικιλία θεραπευτικών προσεγγίσεων, τόσο mainstream όσο και εναλλακτικών, έχει βαθιά κατανόηση της αξίας της ενσωμάτωσης των θεραπευτικών πρακτικών στην καθημερινή ζωή. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ασχοληθούν με τις βιολογικές ρίζες μας και τα προβιομηχανικά πρότυπα ζωής που μας επιτρέπουν να ζούμε περισσότερο σε συγχρονισμό με την ενναρμονισμένη φροντίδα του σώματός μας.