Η SEGREECE ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ

Είναι κορυφαίος οργανισμός στη μέθοδο SE™ και είναι σημαντικός πάροχος προγραμμάτων κατάρτισης και εκπαίδευσης. Το SE είναι ένα σωματικό θεραπευτικό μοντέλο που βοηθά στην επούλωση τραύματος και άλλων διαταραχών στρες. Αναπτύχθηκε από τον Peter Levine, Ph.D., είναι το αποτέλεσμα της πολυεπιστημονικής μελέτης της φυσιολογίας του στρες, της ψυχολογίας, της ηθολογίας, της βιολογίας, της νευροεπιστήμης, των ιθαγενών θεραπευτικών πρακτικών και της ιατρικής βιοφυσικής, με περισσότερα από 45 χρόνια επιτυχημένης κλινικής εφαρμογής.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του:

https://traumahealing.org/

O οργανισμός που λειτουργεί ως πλατφόρμα προώθησης, επικοινωνίας και υποστήριξης της SE® στις επαγγελματικές κοινωνικές και υγειονομικές κοινότητες. Υποστηρίζει και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ των μελών του που είναι Ευρωπαίοι Εκπαιδευτές SE®, εθνικές ενώσεις SE® που εκπροσωπούν τους SE® Practitioners στην Ευρώπη και Διοργανωτές εκπαιδεύσεων SE® στην Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του:

https://somatic-experiencing-europe.org/

Αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους που κάνουν συνεχώς κύκλους στη θεραπεία να βρουν το δρόμο τους προς την υγεία και την ανάκαμψη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του:

https://khironclinics.com/

Khiron Clinics είναι ο ευγενικός χορηγητής για τη segreece

Το Kids Inspire παρέχει υποστήριξη ψυχικής υγείας και αποκατάστασης μετά το τραύμα για παιδιά, νέους και τις οικογένειές τους.
Μέσα από μια σειρά από θεραπευτικές και κοινοτικές δραστηριότητες προάγουμε την ανθεκτικότητα, την αυτογνωσία και την οικοδόμηση σχέσεων για να ενδυναμώσουμε πιο θετικές επιλογές ζωής.

Η αποστολή μας

Για να διασφαλιστεί ότι όλα τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο λαμβάνουν εξειδικευμένη υποστήριξη για να γίνουν υγιείς ενήλικες που ζουν ολοκληρωμένες και ικανοποιητικές ζωές. Να παρέχει και να μοιράζεται έμπνευση και βέλτιστες πρακτικές με άλλους παρόχους στον τομέα της εκπαίδευσης, της υγείας και του ιδιωτικού τομέα. Για την ανάπτυξη και την προστασία της επωνυμίας, την προστασία της ποιότητας του μοντέλου και την ανάληψη πρωτοβουλιών (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών πρωτοβουλιών) για τη συγκέντρωση κεφαλαίων.

https://www.kidsinspire.org.uk/

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε?

Η εξυπηρέτηση σας είναι τιμή μας. Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

SE FRIENDLY PEOPLE AND ORGANIZATIONS